De winter van Het Vaderland

Menu kerstdag, 25 december, 12u

ontvangst met glaasje cava en apetizer
~
Voorgerecht
~
Coquilles met gekonfijt witloof en blanke boter
~
Tussengerecht
~
Agnes sorelle roomsoep
~
Sorbet
~
Hertenkalf filet “Grand Veneur” met garnituur
~
Kerstgebak
~
met aangepaste wijnen
85 euro p.p.

Menu oudejaarsavond, 31 december, 19u

receptie met champagne en apetizers
~
Voorgerecht
~
Harmonie van rundsfilet tartaar en rundscarpaccio met iberico en truffel
~
Tussengerecht
~
Lauwe salade met King-Crab en limoenvinaigrette
~
Champagne sorbet
~
Duo van wild -hert en haas met poivrade saus en “Grand Veneur” en wintergarnituur
~
Dessert
~
Nachtbuffet met franse kazen met assorti van brood en uiensoep
~
Alle dranken inclusief (behalve sterke) tot ‘s ochtends.
140 euro p.p.

Menu eerste werkdag, 2 januari, 12u

duo van wildpate met uienconfituur
en rozijnentoast
~
sorbet
~
parelhoen met witte druivensaus
warme groenten en kroketten
~
verrassingsdessert
~
38 euro p.p.

Ontdek onze wintersuggesties

Na de mooie zomermaanden is de winter terug in het land. Maar niet getreurd, het Vaderland heeft tal van activiteiten in petto! Wees allen van harte welkom.

Supersuggestie 
Degustatie van kreeft, king crab, langoustine, aardappel in de schil met paprikaboter (per 2 pers.)