Parijse avond & Franse Chansons

‘La Nuit de Paris’ is niet meer aan zijn proefstuk toe. Omdat we weten dat u houdt van leuke muziek in een gezellige sfeer.
Daarom organiseren wij twee heerlijke menu’s à la Parisienne, een  ‘echte Parijse avond’  met projectie van unieke beelden en de beste Franse muziek  in Gasthof Het Vaderland.

We nemen je graag mee in een virtuele reis in de tijd.  Parijs van 1850 over 1900 en ‘La belle Epoque’, wereldexpo’s, de lichtstad Parijs, monumenten, de Eiffeltoren, kunst, musea, mode, theater, film, uitvindingen… en vooral veel muziek van ondermeer Trenet, Piaf, Brel, Bécaud, Claude François tot hedendaagse Franse chansons. Met unieke beelden van Parijs in de voorbije eeuwen van 1850 tot vandaag.

Ook culinair zal u op uw wenken worden bediend.  De ‘chefs de cuisine’ verzorgen voor u een heerlijke maaltijd à la Parisienne.
Zaterdag avond 20 mei 2017 bij ‘La Grande Nuit de Paris’ is er ondermeer, projectie van een mooi aanbod aan ‘Chansons à la Carte’ en mooie beelden van de lichtstad. Op interactieve wijze mag u de Franse muziek beleven… en slepen we je mee naar de Moulin Rouge en de echte French can-can.

Voel U vooral vrij om deel te nemen en mee te genieten van dit feestelijk PARIS evenement. Ofwel de soirée op zaterdagavond 20 mei 2017 vanaf 19.30u ‘La Grande Nuit de Paris’
of op zondag 21 mei 2017, ‘Une matinée à Paris’ met Belle Epoque beelden en documentaire over Parijs, heerlijke Franse chansons en een overheerlijk menu, met al wat de zee rijk is:  Oesterbar, babykreeft,… zeevruchten en bubbels, eveneens met vertoning van mooie beelden van Parijs vanaf 11u.
Reservatie: 052 21 11 36

Menu ” Nuit de Paris”

Amuses ” Place du Terte”

Voorgerecht:

Verrine van crab en avocado
of
Foie gras met rozijnenbrioche

Hoofdgerecht:

Steak tartaar van het huis met een Parijs “kantje”…o
of
Kabeljauw met julienne van groentjes en aardappel

Dessert:

Verrassing dessert van Parijse lekkernijen