De winter van Het Vaderland

Beste Vaderlanders,

Het is weer zover de eindejaarsfeesten komen eraan. Dit jaar echter organiseren wij terug oudejaarsavond na enkele jaren van stilte. Om die reden willen wij er terug een knalfeest van maken. Naastal dit feestgedruis bedienen wij u met veel plezier op kerstdag, de nieuwjaarsreceptie op de Markt, tijdens de liefdevolle Valentijnsperiode en nog een special op 3 december ” Glory Days”. Kortom allerlei evenementen die niet te missen zijn en voel u alvast van harte welkom.

Met feestelijke groeten
Het Vaderland team


Kerstdag 25/12/2017

Cava met mondvermakertjes
~
Terrine van ganzenlever en chutney van ui
~
Sint jacobsvructhen met blanke botersaus en schorseneren
~
Sorbet
~
Hertenkalffilet ‘ Grand Veneur”, mooie wintergroentjes en amandelkroketjes
~
Kerstgebak
~
Menu All-in: 75 euro


Oudejaarsavond
Aanvang: 19u30
Verwelkomingsreceptie:
Cava en fruitsap
Buffet van warme en koude oesters en bonbon van ganzenlever

Menu
Smeusje met Beluga kaviaar en mousse van Champagne
~
King Crab royal van Alaska met avocaat en citroenboter
~
Bloody Mary sorbet
~
Duo van hazenrug en reebok “ Poivrade” saus en een palet van wintergarnituren
~
Buffet van heerlijke zoetigheden en franse kazen
~
’s nachts: Uiensoep , kaas en ham met diverse broodjes
Dranken inbegrepen tot de bakker komt.
Shuttle dienst voorzien
All – in: 135 euro


Menu 2 januari
Eerste werkdag. kom gezellig genieten van het nieuwe jaar met uw collega’s.

Wildpaté met chutney van ui en toast
of
Scampi met look en champignons
~
Chateau Briand met portosausje, rösti aardappelen en warme groentjes
of
Kabeljauw ” Dugléré” met aardappelpuree
~

Ijsje met chocoladesaus

30 euro


Valentijnsmenu 14/02/2018

Carpaccio van sint jacobsvruchten en langoustines met vinaigrette van passievrucht
~
Kreeft “ thermidor”
~
Sorbet
~
Kalfsfilet “ Saint Germain” met gebakken aardappeltjes
~
Fantasie van chocoladebereidingen
~
Menu met één voorgerecht: 45 euro
Menu met twee voorgerechten: 55 euro

Herbeleef de Glory Days