Hoogdag bij Het Vaderland


De feestdagen zijn het moment om samen te genieten van verfijnde gerechten, mooie wijnen en een warme tafelsfeer. Reservatie is sterk aangeraden, want we ontvangen u graag op zaterdag 1 november (Allerheiligen) en op donderdag 25 december (Kerstdag) — enkel op menu.

Opgelet:

· Kerstavond (24/12) en Oudejaarsavond (31/12) zijn wij gesloten.


Menu Allerheiligen – zaterdag 1 november


€ 59 per persoon

Carpaccio van hert met gelei van oude porto, crème van foie gras en tartaar van rode biet

Kabeljauw op het vel met truffeljus, hazelnootolie, pastinaak en venkel

Tarte au citron


Menu Kerstdag – donderdag 25 december


€ 67 per persoon

Tartaar van zeebaars met truffel, licht gepekelde oesterzwam en gebakken langoustines

Sorbet van limoen met jus van knolselder

Hert met rode biet, pastinaak, aardappelwafeltje en saus van fine champagne

Pavlova met tonkaboon en combava