Hoogdag bij Het Vaderland
De feestdagen zijn het moment om samen te genieten van verfijnde gerechten, mooie wijnen en een warme tafelsfeer.
Reservatie is sterk aangeraden, want we ontvangen u graag op zaterdag 1 november (Allerheiligen) en op donderdag 25 december (Kerstdag) — enkel op menu.
Opgelet:
· Kerstavond (24/12) en Oudejaarsavond (31/12) zijn wij gesloten.
Menu Allerheiligen – zaterdag 1 november
€ 59 per persoon
Carpaccio van hert met gelei van oude porto, crème van foie gras en tartaar van rode biet
Kabeljauw op het vel met truffeljus, hazelnootolie, pastinaak en venkel
Tarte au citron
Menu Kerstdag – donderdag 25 december
€ 67 per persoon
Tartaar van zeebaars met truffel, licht gepekelde oesterzwam en gebakken langoustines
Sorbet van limoen met jus van knolselder
Hert met rode biet, pastinaak, aardappelwafeltje en saus van fine champagne
Pavlova met tonkaboon en combava