Wild Weekend bij Het Vaderland



De herfst kleurt de keuken rijk en wild — en dat vieren we met twee bijzondere momenten.
Op zaterdagavond 8 november ontvangt Brasserie Het Vaderland u voor een 6-gangen wildmenu met muzikale begeleiding van Niveau Chapeau.
Op zondagmiddag 9 november serveren we een rustige lunch in drie gangen.

Reservatie is sterk aangeraden.

Wildmenu – zaterdagavond 8 november



Handgesneden tartaar van hert – bloedzuring – crème van foie – rode biet

Bouillon van duif
– aardpeer – luchtige pastinaak

Wilde zeebaars
– beurre noisette – witloof – gepofte speld – citrus

Haas
– chocolade – vlierbloesem – peterselie – wortel – pomme dauphine

Hertekalf
– knolselder – camembert – sigaar van savooikool – parels van peer

Dadels
– chocolade-ijs – passie – tonka

€ 87 per persoon
met muzikale begeleiding van Niveau Chapeau

Wildlunch – zondagmiddag 9 november 


Handgesneden tartaar van hert – bloedzuring – crème van foie – rode biet 
Hertekalf – knolselder – camembert – sigaar van savooikool – parels van peer 
Dadels – chocolade-ijs – passie – tonka

€ 45 per persoon 

    Optioneel tussengerecht: 
    Bouillon van duif – aardpeer – luchtige pastinaak 
    Supplement € 7 per persoon