Wild Weekend bij Het Vaderland
De herfst kleurt de keuken rijk en wild — en dat vieren we met twee bijzondere momenten.
Op zaterdagavond 8 november ontvangt Brasserie Het Vaderland u voor een 6-gangen wildmenu met muzikale begeleiding van Niveau Chapeau.
Op zondagmiddag 9 november serveren we een rustige lunch in drie gangen.
Reservatie is sterk aangeraden.
Wildmenu – zaterdagavond 8 november
Handgesneden tartaar van hert – bloedzuring – crème van foie – rode biet
Bouillon van duif – aardpeer – luchtige pastinaak
Wilde zeebaars – beurre noisette – witloof – gepofte speld – citrus
Haas – chocolade – vlierbloesem – peterselie – wortel – pomme dauphine
Hertekalf – knolselder – camembert – sigaar van savooikool – parels van peer
Dadels – chocolade-ijs – passie – tonka
€ 87 per persoon
met muzikale begeleiding van Niveau Chapeau
Wildlunch – zondagmiddag 9 november
Handgesneden tartaar van hert – bloedzuring – crème van foie – rode biet
Hertekalf – knolselder – camembert – sigaar van savooikool – parels van peer
Dadels – chocolade-ijs – passie – tonka
€ 45 per persoon
Optioneel tussengerecht:
Bouillon van duif – aardpeer – luchtige pastinaak
Supplement € 7 per persoon